Com aconseguir il·luminació en oficines? Mampares de vidre

Com aconseguir il·luminació en oficines? Mampares de vidre

Com aconseguir il·luminació en oficines? Mampares de vidre

Les mampares de vidre ofereixen la millor il·luminació en un entorn laboral, on la llum natural és essencial. Si bé és cert que tenir grans finestrals influeix en què el sol pugui entrar, és important comptar amb mampares divisòries per a oficines, ja que proporcionen la millor visualització i fan que s’estengui per tot l’espai.

D’aquesta manera, s’aprofita la llum al màxim durant més temps, és més agradable treballar i els ambients semblen més amplis. Tot això, per descomptat, contribueix en la comoditat dels empleats i en la seva productivitat.

De fet, els estudis afirmen que aquests valoren molt positivament l’entrada del sol exterior en els seus llocs de treball.

Els avantatges van molt més enllà de les seves preferències o desitjos que així sigui, pel fet que, científicament, s’ha provat que una bona il·luminació natural aporta grans beneficis a les persones.

Així doncs, les mampares de vidre per a empreses fan que pugui traspassar entre diferents departaments o despatxos d’una mateixa oficina. És a dir, que, en un mateix espai laboral, la llum pugui travessar i expandir-se per tota la zona. I, tot això, mantenint intimitat entre les diferents estades.

La importància de la llum en l’entorn laboral

Els efectes de tenir tots els dies llum natural en el treball són molts.

Ha de pensar que, actualment, davant l’enorme ús de les pantalles, la il·luminació és un aspecte bàsic i, si aquesta és l’adequada, és realment positiu per a la vista i per a molts altres aspectes.

Quan un empleat es troba bé fent les seves tasques, incrementa la seva motivació i el seu benestar i, com a conseqüència, la seva productivitat.

La llum natural en les oficines redueix el cansament i fa que els empleats augmentin el seu rendiment, ajuda a mantenir un òptim estat d’ànim, al fet que puguin descansar millor durant la nit i fa que es pateixi menys estrès.

En cas contrari, quan una oficina no compta amb bona llum, els usuaris pateixen fatiga ocular, migranyes, dèficit d’atenció i se senten de pitjor humor. Tot això afecta directament al seu rendiment laboral.

Respecte al poder conciliar millor el somni al final de la jornada, el motiu és que el sol regula el ritme circadiari. És a dir, la producció de les hormones que injecten energia durant el dia en el nostre cos i les encarregades de relaxar per a dormir a les nits.

Consells d’il·luminació a tenir en compte

 Com ha pogut comprovar, la il·luminació natural és molt important. A continuació li mostrarem alguns consells per a obtenir la millor llum en tot el seu espai de treball i que aquesta li permeti tenir la millor visibilitat sense deixar zones fosques:

  1. Instal·lar finestres grans: encara que sembli molt obvi, invertir en finestrals és una excel·lent opció.
  2. Col·locar miralls dins de l’oficina: estratègicament col·locats, fan que la llum es reflecteixi i s’estengui a més àrees.
  3.  Utilitzar persianes que es puguin graduar: d’aquesta manera, en hores de sol on pugui molestar, es poden ajustar a les necessitats de cada empleat.
  4.  Parets en tons clars: és important que les parets tinguin una paleta de tons clars, ja que també ajuda al fet que la llum es reflecteixi millor i pugui arribar a totes les zones.
  5. Instal·lar mampares de vidre per a oficines: la llum natural circularà lliurement per tota l’estada. Aquests separadors d’espais de vidre permeten el pas de la il·luminació exterior i, a més, garanteixen el millor aïllament acústic i crea un ambient més obert i càlid.

Tots aquests tips faran que la seva oficina aprofiti al màxim aquest recurs, especialment l’ús de mampares transparents, una solució fantàstica que l’ajudarà, també, a organitzar zones de treball.

La millor il·luminació amb mampares de vidre

A 9 ESTIL li oferim una infinitat de possibilitats i opcions d’instal·lació de mampares per a oficines. En ser dissenyadors i fabricants, ens adaptem a cada empresa i necessitat.

Contacti amb nosaltres i demani’ns informació.