Cortines d'Oficina

Un dels altres serveis que oferim són les cortines d’oficina, on habitualment treballem el model de cortina enrotllable.

 

Fa més de trenta-cinc anys que estan en el mercat de les nostres cortines per oficines i despatxos. Aquestes cortines d’oficina s’adapten als nostres clients gràcies a la innovació, la qualitat, la seguretat i estil que ofereixen.

cortines oficina nouestil i bandalux per empresa
cortines screen enrotllables per oficina
cortina screen enrotllable nouestil per oficina
cortina enrotllable oficina i despatx nouestil

Cortines d'oficina enrotllables

A Nou Estil treballem amb les cortines screen enrotllables per oficina, ja que actualment és un dels models que més s’utilitzen en els despatxos i oficines.

 

Les cortines screen d’oficina enrotllables estan fabricades amb components i materials de molta resistència on es garanteix una gran durabilitat i resistència als rajos UV. A més, els mecanismes de les cortines d’oficina asseguren un enrotllament perfecte del teixit gràcies a els seus mecanismes de cadena o de motor elèctric.

Contacti amb nosaltres per més informació

nouestil cortines screen enrotllables per oficines

cortines d'oficina prèmium i plus

Les cortines enrotllables Prèmium i Prèmium Plus per oficines són aptes per qualsevol classe de finestral, permeten la confecció de cortines amples i de gran altura.

A més a més, disposen d’un sistema amb fàcil instal·lació fabricat amb materials de gran durabilitat (Prèmium i Prèmium Plus).

Aquests dos models de cortines d’oficina enrotllables disposen d’uns quants sistemes d’accionament de la cortina: El model Prèmium disposa d’accionament mitjançant cadena o motor. El model Prèmium Plus ofereix tres tipus d’accionament que són mitjançant cadena, maneta o motor.

cortines d'oficina arion

El model de cortina d’oficina enrotllable Arion permet cobrir grans finestrals en instal·lacions públiques i privades com oficines, despatxos, etc.

Aquest sistema de cortina ofereix una gran resistència tant en interiors com en exteriors, gràcies als materials d’alta durabilitat a més del sistema de guiat per cable o vareta que subjecta amb fermesa el teixit screen.

Finalment, aquest model únicament té dos sistemes d’accionament: Per maneta o per motor.

cortines bandalux screen en oficina i despatx

Teixit screen per cortines d'oficina

El teixit que oferim i utilitzem en les cortines d’oficina és un polièster d’alta tenacitat recobert de PVC, ja que és un material molt flexible i sòlid. També, té diferents graus amb una gran varietat de transparències i estalvi energètic.

 

Alguns dels avantatges del teixit Polyscreen és que és resistent i flexible (no es plega ni arruga i no es deforma), disposa d’una alta solidesa (sense trencaments), és reciclable i el manteniment o la neteja és fàcil.

Les nostres novetats en el sector de les

Mampares d'oficina