Cortines d'Oficina

Un dels altres serveis que oferim són les cortines d’oficina, on habitualment treballem el model de cortina enrotllable.

 

Fa més de trenta-cinc anys que estan en el mercat de les nostres cortines per oficines i despatxos. Aquestes cortines d’oficina s’adapten als nostres clients gràcies a la innovació, la qualitat, la seguretat i estil que ofereixen.

cortines oficina nouestil i bandalux per empresa
cortines screen enrotllables per oficina
cortina screen enrotllable nouestil per oficina
cortina enrotllable oficina i despatx nouestil

Cortines d'oficina enrotllables

A Nou Estil treballem amb les cortines screen enrotllables per oficina, ja que actualment és un dels models que més s’utilitzen en els despatxos i oficines.

 

Les cortines screen d’oficina enrotllables estan fabricades amb components i materials de molta resistència on es garanteix una gran durabilitat i resistència als rajos UV. A més, els mecanismes de les cortines d’oficina asseguren un enrotllament perfecte del teixit gràcies a els seus mecanismes de cadena o de motor elèctric.

Contacti amb nosaltres per més informació

nouestil cortines screen enrotllables per oficines

cortines d'oficina prèmium i plus

Les cortines enrotllables Prèmium i Prèmium Plus per oficines són aptes per qualsevol classe de finestral, permeten la confecció de cortines amples i de gran altura.

A més a més, disposen d’un sistema amb fàcil instal·lació fabricat amb materials de gran durabilitat (Prèmium i Prèmium Plus).

Aquests dos models de cortines d’oficina enrotllables disposen d’uns quants sistemes d’accionament de la cortina: El model Prèmium disposa d’accionament mitjançant cadena o motor. El model Prèmium Plus ofereix tres tipus d’accionament que són mitjançant cadena, maneta o motor.

cortines d'oficina arion

El model de cortina d’oficina enrotllable Arion permet cobrir grans finestrals en instal·lacions públiques i privades com oficines, despatxos, etc.

Aquest sistema de cortina ofereix una gran resistència tant en interiors com en exteriors, gràcies als materials d’alta durabilitat a més del sistema de guiat per cable o vareta que subjecta amb fermesa el teixit screen.

Finalment, aquest model únicament té dos sistemes d’accionament: Per maneta o per motor.

cortines bandalux screen en oficina i despatx

Teixit screen per cortines d'oficina

El teixit que oferim i utilitzem en les cortines d’oficina és un polièster d’alta tenacitat recobert de PVC, ja que és un material molt flexible i sòlid. També, té diferents graus amb una gran varietat de transparències i estalvi energètic.

 

Alguns dels avantatges del teixit Polyscreen és que és resistent i flexible (no es plega ni arruga i no es deforma), disposa d’una alta solidesa (sense trencaments), és reciclable i el manteniment o la neteja és fàcil.

Les nostres novetats en el sector de les

Mampares d'oficina

  • Definició de mampares / envans desmuntables. >> Segons la Reial Acadèmia Espanyola la definició de mampara és: Del desus. mamparar ‘emparar’, i aquest potser del lat. manu parāre ‘aturar amb la mà’.1. f. Panell o[...]

  • El projecte de les noves oficines del banc asiàtic es basa en el nostre sistema de mampara Tècnica. En aquest projecte en concret, s’ha treballat intensament amb la col·laboració del nostre distribuïdor local per tal[...]

  • A MAMPARES D’OFICINA NOUESTIL, seguim amb la innovació creant entorns moderns on predomina la creació d’ambients per a empreses on l’interior corporatiu reflecteix la marca personal de cada companyia.   La marca empresarial i la[...]