Els terres tèxtils per a oficines ressorgeixen amb força al mercat

terres textils oficines

Els terres tèxtils per a oficines ressorgeixen amb força al mercat

En els últims anys, els terres tèxtils per a oficina, han vist com la seva demanda augmentava i sembla ser que continuarà sent així, ja que els paviments tèxtils per a empreses, ofereixen una estètica més cuidada, una imatge més professional i, a més, amb gran funcionalitat.

Existeix gran varietat i diversificació de colors, acabats i teixits en aquesta mena de sòls, sent una proposta i opció molt ben acollida per a les companyies.

Els terres tèxtils per a oficina aporten un toc diferenciador, on és possible separar àrees de treball i aportar major confort, tant als empleats com als visitants dels despatxos.

 

Terres tèxtils: idonis en oficines i despatxos

Les empreses revolucionen la seva concepció d’imatge, mitjançant l’interiorisme i la incorporació d’elements i mobiliari per a oficina, que fan que s’obtingui una aparença més sofisticada, moderna i actual.

I, precisament, els paviments tèxtils són perfectes per a això, convidant al benestar en un entorn laboral.

Com a conseqüència, la rendibilitat i eficiència millora. I és que hi ha un vincle i una relació molt estreta entre sentir-se a gust en una oficina i fer les tasques de manera més ràpida.

Les oficines requereixen sòls amb els quals poder caminar còmodament, que no facin especial soroll, a més que siguin de qualitat, perquè durin molt temps. En aquest sentit, els terres tèxtils, gràcies a la proliferació i desenvolupament de materials més innovadors, de disseny i més adaptats a les activitats empresarials, ofereixen grans i millorats resultats, molt més versàtils.

Aquest tipus de paviments són idonis en zones comunes de les oficines, en els passadissos, en els despatxos, en sales de reunions o d’espera i, per descomptat, per a crear entorns de treball diferents, mitjançant l’aportació de major calidesa.

 

Les grans propietats dels paviments tèxtils

Les característiques i propietats dels sòls per a oficines tèxtils són moltes. A continuació li mostrem les més rellevants:


1. No produeixen al·lèrgies: al contrari del que pugui semblar, és un tipus de paviment on no hi ha àcars. És més, pot neutralitzar-los.

2. Manteniment més econòmic: enfront d’una altra mena de paviment, els terres tèxtils requereixen una cura més senzilla. A més, per al seu manteniment, no és necessari realitzar parades d’activitat, així que l’oficina pot seguir 100% activa.

3. Redueixen l’estrès: la instal·lació de paviments tèxtils, té una relació directa amb la disminució de l’estrès laboral, ja que existeix major confort i comoditat, especialment en la trepitjada dels empleats.

4. Menor soroll en el treball: els tèxtils absorbeixen les ones sonores que es produeixen a l’interior d’una oficina, la qual cosa provoca que existeixi menys soroll. La reducció del soroll ambiental és molt important a l’hora de treballar, de tenir reunions, de fer trucades, etc., i afecta la productivitat. És un sòl que esmorteeix el soroll aeri, el dels impactes, el de cadires o taules que es mouen i el de les trepitjades.

5. Més estalvi energètic: els terres tèxtils per a oficines són capaços, també, de conservar millor la calor.

Empresa de paviments per a despatxos tèxtils

Els avantatges de comptar amb aquesta mena d’elements en entorns laborals són molts, així que no dubti a tenir-los.

A 9 ESTIL som una empresa per a instal·lar terres tèxtils d’oficines i ens posem a la seva disposició per a poder ajudar-lo, tant en la seva elecció de materials, qualitats i acabats, com en la seva instal·lació i manteniment.

Actualment, treballem amb Interface i 2TEC2, experts artesans dins del sector, amb grans dissenys i tecnologia.

Tots els nostres productes són a prova de cadires amb roda, d’enorme resistència als raigs UV, sostenibles, duradors i ignífugs. Per aquest motiu, són idonis per a oficines i qualsevol empresa de diferent àmbit empresarial.

Contacti amb nosaltres i demani’ns informació sobre aquest tema, els nostres experts li oferiran el millor assessorament professional.