Entreplantes i altells

Nou Estil treballa juntament per poder oferir el servei d’entreplantes i d’altells per convertir les zones de naus en oficines amb despatxos afegint més espai útil disponible.

 

Estem especialitzats en diferents classes d’entreplantes i altells segons la funció, distribució i finalitat de l’espai que s’utilitzarà tant per magatzems, espais multifuncions o oficines…

entreplantes i altells per oficina
altells o entreplantes nouestil per oficines i despatxos
entreplantes i altells modulars per crear oficines i despatxos
entreplantes i altells modulars per aprofitar espai

Entreplantes i altells

Les entreplantes i altells són uns sistemes modulars que permeten aprofitar l’espai de qualsevol nau on poder donar cabuda a diverses plantes noves. Permeten habilitar noves àrees de treball, oficines o despatxos, etc.

 

En el cas d’integrar les oficines o despatxos, és a dir, integrar les àrees administratives, en la mateixa nau, magatzem o centre logístic es mantindrà el flux de treball en cada espai.

Contacti amb nosaltres

entreplantes i altells combinats amb mampares oficina

Avantatges de les entreplantes i altells

Sabem que un dels pitjors problemes són quan les naus necessiten més espai, per aquesta raó una de les millors solucions és construir les entreplantes i altells.

 

Les entreplantes en naus disposen d’alguns avantatges, com que el seu muntatge és ràpid, són adaptables d’acord amb les necessitats dels nostres clients, són resistents a altes càrregues de pes, la neteja és fàcil i ràpida, no requereixen obres, entre altres.

entreplantes i altells

Les nostres entreplantes i altells abans es prefabriquen a les nostres àrees de treball perquè si es volen treure posteriorment, es pugui recuperar i traslladar d’un lloc a un altre sense que es faci malbé. Es tracten d’estructures completament independents de l’estructura de l’edifici.

entreplantes i altells oficina per naus

Entreplantes i altells amb mampares d'oficina

Les nostres mampares d’oficina i els altres serveis que oferim (mobles, terres, cortines, etc.) es poden combinar amb les entreplantes i altells per poder convertir una zona de la nau o del magatzem en oficines amb despatxos de diverses plantes, això permet ampliar l’espai útil de la superfície sense fer cap obra i sense paralitzar l’activitat de la vostra empresa.

Les nostres novetats en el sector de les

Mampares d'oficina