Entreplantes i altells

Nou Estil treballa juntament per poder oferir el servei d’entreplantes i d’altells per convertir les zones de naus en oficines amb despatxos afegint més espai útil disponible.

 

Estem especialitzats en diferents classes d’entreplantes i altells segons la funció, distribució i finalitat de l’espai que s’utilitzarà tant per magatzems, espais multifuncions o oficines…

entreplantes i altells per oficina
altells o entreplantes nouestil per oficines i despatxos
entreplantes i altells modulars per crear oficines i despatxos
entreplantes i altells modulars per aprofitar espai

Entreplantes i altells

Les entreplantes i altells són uns sistemes modulars que permeten aprofitar l’espai de qualsevol nau on poder donar cabuda a diverses plantes noves. Permeten habilitar noves àrees de treball, oficines o despatxos, etc.

 

En el cas d’integrar les oficines o despatxos, és a dir, integrar les àrees administratives, en la mateixa nau, magatzem o centre logístic es mantindrà el flux de treball en cada espai.

Contacti amb nosaltres

entreplantes i altells combinats amb mampares oficina

Avantatges de les entreplantes i altells

Sabem que un dels pitjors problemes són quan les naus necessiten més espai, per aquesta raó una de les millors solucions és construir les entreplantes i altells.

 

Les entreplantes en naus disposen d’alguns avantatges, com que el seu muntatge és ràpid, són adaptables d’acord amb les necessitats dels nostres clients, són resistents a altes càrregues de pes, la neteja és fàcil i ràpida, no requereixen obres, entre altres.

entreplantes i altells

Les nostres entreplantes i altells abans es prefabriquen a les nostres àrees de treball perquè si es volen treure posteriorment, es pugui recuperar i traslladar d’un lloc a un altre sense que es faci malbé. Es tracten d’estructures completament independents de l’estructura de l’edifici.

entreplantes i altells oficina per naus

Entreplantes i altells amb mampares d'oficina

Les nostres mampares d’oficina i els altres serveis que oferim (mobles, terres, cortines, etc.) es poden combinar amb les entreplantes i altells per poder convertir una zona de la nau o del magatzem en oficines amb despatxos de diverses plantes, això permet ampliar l’espai útil de la superfície sense fer cap obra i sense paralitzar l’activitat de la vostra empresa.

Les nostres novetats en el sector de les

Mampares d'oficina

  • Definició de mampares / envans desmuntables. >> Segons la Reial Acadèmia Espanyola la definició de mampara és: Del desus. mamparar ‘emparar’, i aquest potser del lat. manu parāre ‘aturar amb la mà’.1. f. Panell o[...]

  • El projecte de les noves oficines del banc asiàtic es basa en el nostre sistema de mampara Tècnica. En aquest projecte en concret, s’ha treballat intensament amb la col·laboració del nostre distribuïdor local per tal[...]

  • A MAMPARES D’OFICINA NOUESTIL, seguim amb la innovació creant entorns moderns on predomina la creació d’ambients per a empreses on l’interior corporatiu reflecteix la marca personal de cada companyia.   La marca empresarial i la[...]