MAMPARES D’OFICINA NOUESTIL S’INTERNACIONALITZA

nouestil mampares oficina internacionalitzat

MAMPARES D’OFICINA NOUESTIL S’INTERNACIONALITZA

Seguint l’etapa d’expansió internacional de la nostra empresa al sector de les mampares d’oficina, a principis d´aquest 2018, el nostre equip d’internacionalització ha estat a diferents països donant formació a tots els nostres distribuïdors.

Principalment, aquesta formació, que engloba tant els equips comercials com els grups d’instal·lació i muntatge, així com els seus directius, persegueix un objectiu: tenir, en tot moment, tots els distribuïdors d’àmbit internacional al dia de tots els nostres fabricats de mampares d’oficina, així com de professionalitzar-los cada cop més. L’objectiu comú és donar servei al client final amb totes les garanties que ha d’oferir un fabricant europeu líder en sistemes de compartimentació d’oficina (Mampares d’oficina).

Alguns dels països on, aquest any, s’han impartit aquests cursos de formació en mampares d’oficina són la República Dominicana, Miami i Panamà.

El nostre equip d’internacionalització ja prepara aquests cursos per, en aviat, impartir-los als mercats de Xile i el Perú.