TOTA MENA DE MAMPARES PER A OFICINES I DESPATXOS

Benvingut a una empresa que sap que es pot. Som 9Estil: globals en pensament, acció i presencia. Dissenyem les mampares per a oficines i despatxos més belles, i ho fem des de fa pràcticament més de 40 anys. Ens apassiona la nostra feina i també els nostres clients. Ens sentim d’allò més orgullosos d’influir al nostre sector per trobar solucions més sostenibles.

L’estètica de disseny de 9Estil és de tot menys bàsica. Amb constant atenció a àmbits com l’art, la moda i la tecnologia, tot per tal d’assegurar-nos que cada producte de 9Estil tingui fonament i sigui rellevant. El nostre objectiu consisteix a ajudar als nostres clients per crear espais ideals i fer realitat les seves idees de disseny a través de les nostres mampares per a despatxos.

Les nostres mampares per a oficines i despatxos ofereixen als vostres espais de treball la comoditat de dividir espais i zones de treball per emfatitzar la concentració i facilitar les dinàmiques de treball sigui en grup o com individual. A més, la possibilitat de disposar de mampares per a oficines amb gairebé un 100% de superfície de vidre, ofereix la màxima lluminositat en zones de treball.

Aquest mateix disseny de les mampares de despatxos, que permet entrar la màxima llum possible gràcies al fet que poden ser fabricades completament amb vidre, aporta un disseny i estètica a l’oficina, donant una imatge d’amplitud, sofisticació, modernitat i elegància. I és que aconsegueixes transformar un espai de feina en un espai còmode, polivalent i actual.

MAMPARES D'OFICINA TÉCNIKA

Sistema de divisió d’espais amb mampares d’oficina amb línies modernes, netes i essencials. La unió perfecta del disseny i el fort sentit de l’estètica, ideals per a organitzar els llocs de treball contemporanis.

MAMPARES PER A
OFICINES i despatxos ARKO

La revolució i la tècnica juntes al servei de la compartimentació d’espais amb mampares per a despatxos. Dividir sense perjudicar la lluminositat de cada ambient i separar però al mateix temps facilitar la comunicació, la funció laboral per excel·lència.

ARKO divisions per a oficines mampares nouestil

Vols ser distribuïdor?

mampares divisòries per a despatxos

MAMPARA D'OFICINA TECNOMÓDUL

Sistema de separació d’espais amb versatilitat de modulació i gran possibilitat de zona vidriada o amb cortina. És l’evolució natural del disseny, combinant l’aïllament tèrmic i acústic al servei de la compartimentació d’interiors.

mampara per a l'oficina nórdika

Novetat basada en una estructura de fusta de doble vidre laminar 6+6 i petits elements d’acer inoxidable que, en el seu conjunt, crea el perfecte equilibri entre els conceptes neorústic i disseny.

mampara per a una oficina amb despatxos

QUINA ÉS LA HISTÒRIA DE LES MAMPARES D'OFICINA?

Al segle III, en la Xina, van sortir les primeres dades de l’existència d’un element semblant a les mampares per a oficines i despatxos tot això ve perquè havien de protegir les habitacions del vent. Posteriorment al segle VIII, gràcies al Japó, van experimentar una enorme evolució. Seguidament, van arribar a Europa (edat mitjana) i per últim, a Amèrica (segle XVII).

 

L’empresa Clestra Hauserman propietat actualment de Steelcase es va declarar l’empresa creadora de les mampares divisòries, però, la veritat indica que tenen un origen anterior. Clestra Hauserman, anteriorment coneguda com a EF Hauserman Company, va formar part de l’auge de la construcció de gratacels i fabriques durant els anys vint als Estats Units juntament amb altres empreses (Roddis Plywood Corporation, The Mills Company o Add && Unit, entre altres).

 

A hores d’ara, els únics registres que han sobreviscut de l’inici de les mampares per a oficines i despatxos són els catàlegs comercials digitalitzats per Internet, a part de les patents d’algunes mampares guardades per Google, algunes són de l’any 1896.

nouestil historia mampares divisories oficina

 

DIVISÒRIA MODEL TÉCNIKA

L’estructura, realitzada amb alumini extorsionat, es caracteritza per ser un sistema de muntatge i desmuntatge ràpid que garanteix una òptima estabilitat. La unió pràcticament invisible entre vidres és possible gràcies a un perfil de doble cua transparent que li permet a la mampara per a oficines l’entrada de llum natural i aconseguint una gran sensació d’espai. La instal·lació d’equips és possible gràcies a un mòdul tècnic capaç d’allotjar l’encreuament de cables a més de facilitar el muntatge per a una inspecció o possible ampliació de les instal·lacions.

SECCIÓ PERFILERIA

 • Perfils: alumini extrusionat, alineació 6063 (EN-AW-6063 A1Mg0.7Si), 60 Vickers de duresa, 2,7 Kg / dm3 de densitat, 1,5mm de gruix amb acabat anoditzat plata mat i negre mat.
 • Tauler: doble tauler melamínic de 16mm a tota altura en 6 acabats estàndard i cantejat amb cinta PVC de 0,80mm.
 • Vidre: Laminar transparent a tota altura amb cants polits i segellament a l’alumini amb gomes de cautxú gris o negre. Juntes entrevidres amb “l” de PVC translúcida, adhesiva a dues cares.
 • Portes: (3 opcions) melamíniques 40mm amb poliestirè interior, d’1 vidre temperat 10mm o de doble vidre temperat emmarcat en alumini a tota altura i pany Hoppe.
 • Fibra mineral: sorra 40 a l’interior de les parts cegues.
 • Altura màxima divisòria: 2.850mm.
 • Gruix divisòria: 90mm.
 


DIVISÒRIA MODEL ARKO

La revolució i la tècnica juntes al servei de la compartimentació d’espais. Dividir sense perjudicar la lluminositat dels diferents ambients però separar al mateix temps per facilitar la comunicació, la funció laboral per excel·lència.

Neix una nova forma d’organitzar els espais de treball, on les superfícies cegues o vidriades resolen els problemes freqüents d’espai. El gruix de la paret permet arribar a altures importants, ampliant així, la sensació d’espai.

SECCIÓ PERFILERIAperfil mampara nouestil arko

 • Perfils: Alumini extrusionat, alineació 6063 (EN-AW-6063 A1Mg0.7Si), 60 Vickers de duresa, 2,7Kg/dm3 de densitat, 2mm d’espessor amb acabat anoditzat plata mat i negre mat.
 • Tauler: Doble tauler melamínic de 16mm a tota altura, en 6 acabats cantejat i estàndard  amb cinta PVC de 0,80mm.
 • Vidre: Simple o doble, laminar a tota altura, amb butiral transparent, cants polits i segellats al l’alumini amb gomes de cartutx translúcid. Juntes entre vidres amb “l” de PVC translúcid, adhesiu a dues cares.
 • Portes: (3 opcions) melamíniques 40mm amb poliestirè interior, d’un vidre templet 10mm o de doble vidre templet emmarcat en alumini, a tota altura i pany Hoppe.
 • Fibra mineral: Màster 90R en l’interior de les parts cegues.
 • Altura màxima divisòria: 2.850mm.
 • Gruix divisori: 110mm.


Certificat Mampara ArkoCertificat Mampara PanelCertificat Porta Emmarcada


DIVISÒRIA MODEL TECNOMÒDUL

Sistema de separació d’espais amb versatilitat de modulació i grans possibilitats de zones vidriades o amb cortines. És l’evolució natural del disseny, combinant l’aïllament tèrmic i acústic al servei de la compartimentació d’interiors, amb possibilitat d’electrificació de tot el sistema per el pas de cables, endolls, commutadors i una gran varietat d’elements d’us quotidià.

La varietat de taulers mel·lamínics, en diferents colors i acabats, garanteixen la total desaparició de costs d’obra i pintura per desgast. Dotat de mecanismes que permeten un ràpid desmuntatge i posterior aprofitament.

SECCIÓ PERFILERIA

perfil mampara nuestil tecnomodul
 • Perfils: Alumini extrusionat, alineació 6063 (EN-AW-6063 A1Mg0.7Si),60 Vickers de duresa, 2,7Kg/dm3 de densitat, 1,5mm d’espessor amb acabat anoditzat plata mat.
 • Tauler: Doble tauler melamínic de 16mm amb travesser altura porta, en 6 acabats estàndard i cantejats amb cinta PVC de 0,80mm.
 • Vidre: Simple, doble o amb cortina entre vidres.
 • Portes: (2 opcions) melamíniques 40mm amb poliestirè interior o d’un vidre templet 10mm (altura porta 2030mm) i pany Tesa (opció maneta).
 • Fibra mineral: Sorra 40 en l’interior de les parts cegues.
 • Modulació: Vertical a metre o horitzontal a dos metres d’amplada.
 • Gruix divisori: 88mmDIVISÒRIA MODEL NÓRDIKA

Novetat basada en una estructura de fusta de doble vidre laminar i petits elements d’acer inoxidable que, en el seu conjunt crea el perfecte equilibri entre els conceptes neorústic i disseny.

Nórdika, és una divisòria pensada per espais que requereixen materials càlids i elegants oferint solucions innovadores. Tot això, dotat d’una imatge minimalista amb tendències nòrdiques gràcies als materials nobles utilitzats en la seva construcció.

SECCIÓ PERFILERIAperfil mampara nouestil nordika

 • Perfils: Alumini extrusionat, alineació 6063 (EN-AW-6063 A1Mg0.7Si), 60 Vickers de duresa, 2,7Kg/dm3 de densitat, 2mm de gruix amb acabat anoditzat plata mat.
 • Vidre: Doble cristall laminar transparent a tota altura amb cants polits segellat a l’estructura de la fusta de goma color xocolata.
 • Portes: (2 opcions) d’un vidre templet 10mm o de fusta amb pany Hoppe.
 • Altura màxima divisòria: 2.850mm.
 • Gruix divisori: 105mm.
Les nostres novetats en el sector de les

Mampares d'oficina