Mobles d'Oficina

Nou Estil és una empresa que es basa en la constant atenció a l’art, la moda i la tecnologia. Per això, oferim els mobles d’oficina de més qualitat, ergonomia, funcionalitat i simplicitat disponibles al mercat.

 

Actualment, treballem amb DVO i FORMA5 on disposem d’una gran varietat de mobles d’oficina per diferents espais ara com, executius o operatius segons la vostra necessitat. A més a més, treballem amb KASTEL per les cadires, i Interface i 2TEC2 pels terres d’oficina, i d’altres.

mobles oficina 9estil dvo
mobles oxford executiu per oficines i despatxos
mobles oficina per espais executius
mobles oficina per despatxos en empreses

mobles d'oficina per espais executius

Les millors col·leccions de mobles d’oficina per espais d’executius. Tenim una àmplia gamma de productes i solucions que s’adapten perfectament a qualsevol necessitat. Minimalisme, cerca del detall, qualitat dels materials, elegància i originalitat són algunes de les coses que busquem pels mobles d’oficina directius, administratius, etc.

 

Oferim diferents gammes de mobles directius dissenyats per les diferents necessitats dels clients com ara, DAKAR, la nova línia direccional amb un disseny aeri, acabats càlids, que es poden combinar amb altres mobles d’oficina executius o OXFORD, un sistema que inclou una àmplia gamma de mobles d’oficina capaços de resoldre qualsevol requisit.

VOL MÉS INFORMACIÓ?
POSI'S EN CONTACTE

mobles oficina ergonomics operatius

Mobles d'oficina dedicats a l'operativitat

Disposem de les millors col·leccions de mobles d’oficina dedicades a l’operativitat. Amb una àmplia gamma de productes i solucions que s’adapten a qualsevol necessitat. Tots els nostres mobles d’oficina per espais eficients ofereixen elegància, lleugeresa constructiva, disseny, funcionalitat, tecnologia i simplicitat.

Mobles d'oficina per espais eficients

Amb diferents models de mobles d’oficina operatius com la nova gamma OSLO, que s’adapta fàcilment en qualsevol espai de treball, en el que respon als principis de l’ergonomia i la funcionalitat. O, els mobles TREKO on l’elegància, practicitat, actualitat i flexibilitat són algunes de les qualitats principals que permeten moblar oficines modernes amb simplicitat i funcionalitat.

mobles oficina per espais operatius

Mobles d'oficina
per l'acollida de clients

Els millors taulells dedicats a l’acollida en oficines. Diferents col·leccions que s’adapten a les necessitats dels nostres clients.

 

Disposem de tres col·leccions: LED, gamma dedicada a l’acollida funcional, al diàleg i a l’operativitat. ABAKO, línia envoltant amb elements lineals, elegància, eficiència i rapidesa. QUBO, disseny minimalisme depurat que es caracteritza pels elements simples combinats entre si.

Mobles per oficines directives o operativeS

Les taules per oficines tenen elegants geometries compositives, dibuixen diverses taules de reunions, de forma que es pugui moblar amb funcionalitat i prestigi qualsevol oficina.

 

Oferim taules executives o operatives que tenen elegants geometries, de forma que es pugui moblar qualsevol oficina executiva o operativa que requereixi professionalitat i comoditat.

Les nostres novetats en el sector de les

Mampares d'oficina