PROJECTE OFICINES CENTRALS BANC A REPÚBLICA DOMINICANA

projecte oficines centrals banc republica dominicana

PROJECTE OFICINES CENTRALS BANC A REPÚBLICA DOMINICANA

Estem orgullosos de presentar un dels nostres darrers grans projectes d’instal·lació de mampares divisòries per a oficines executat el gener de 2020, per a un dels bancs més importants a la República Dominicana.

La implantació de les oficines i despatxos realitzats per a aquest projecte ha estat instal·lat amb el nostre sistema d’oficina anomenat TECNOMODUL. El color de fusta utilitzat ha estat el Maple Mikado i perfileria anoditzada plata mat, tot combinat amb parts de vidre Laminar i portes de vidre temperat de 10mm. Gràcies a la seva gran versatilitat de modulació aconseguim perfectament adaptar-nos a les necessitats del client fent servir zones completament de vidre, altres de melamina i altres utilitzant una combinació de totes dues.

A MAMPARES D’OFICINA NOUESTIL estem preparats per emprendre qualsevol projecte d’oficina, sigui petit o de gran envergadura com el cas que ens ocupa, amb un total de més de 900m2 distribuïts a diferents pisos.

A les imatges podeu observar el procés d’instal·lació dels espais utilitzant les diferents modulacions per a aquest projecte, així com el projecte acabat i els acabats.