Si necessita separar espais, les mampares divisòries són la solució

mampares per oficina

Si necessita separar espais, les mampares divisòries són la solució

La seva oficina és molt àmplia i li agradaria fer separacions entre departaments o zones de treball? Fa temps que necessita un despatx per a tenir major intimitat per a reunir-se amb clients?

 

Si és així, el millor és comptar amb mampares divisòries, perfectes per a aconseguir diferents ambients en una mateixa oficina.

 

Gràcies a les mampares de vidre, s’obté espais delimitats que permeten poder fer les tasques diàries amb major comoditat i discreció, a més que es guanya molta lluminositat.

Cal dir que, en l’actualitat, les oficines es troben en constant canvi i evolució i que no són per a res estàtiques, tant referent als serveis que poden oferir com als professionals que puguin exercir el seu treball, així que les mampares divisòries s’adapten a les circumstàncies i característiques de cada despatx. Es tracta d’una solució econòmica que garanteix obtenir la millor imatge d’empresa i adquirir zones delimitades dins de la pròpia oficina.

 

Una oficina ha de ser un espai funcional, on es pugui treure el màxim profit a les instal·lacions, per a aportar eficiència i productivitat.

Delimitar zones en una oficina és essencial per a crear millors ambients

 

La funció principal de les mampares per a oficines és marcar les divisions en un entorn laboral i, tot això, sense fer enormes obres que afecten directament el bon funcionament d’una empresa. S’adapten a les necessitats organitzatives i de distribució de les oficines.

 

D’aquesta manera, trobem que les mampares creen llocs de treball amb privacitat, mantenint zones àmplies a nivell visual i oferint més transparència als visitants i empleats. En el mercat, per descomptat, existeix una enorme varietat de divisors per a oficines, de diferents colors, gruixos i estructures.

 

Amb les mampares de vidre s’obté un augment de la productivitat empresarial

 

Tenir una ambient afable i còmode, influeix directament en la productivitat d’un negoci. És per aquest motiu, que les mampares per a les oficines són una excel·lent solució.

 

I, a més de tenir aquests elements divisoris, amb la finalitat de millorar i incrementar la productivitat, hi ha diferents consells els quals s’han de tenir en compte. Per exemple, proporcionar cadires i taules adequades. La qualitat del mobiliari per a oficina és determinant, així com la seva comoditat. Igualment, és tenir eines informàtiques adequades, que funcionin i que estiguin al seu abast, prop de la seva àrea de treball.

 

També és important oferir un ambient agradable quant als colors de les parets, els quals han de ser suaus, i tenir una bona decoració al voltant, fins i tot plantes, que aporten motivació i energia.

 

I, especialment, que els empleats puguin tenir llum. En aquest cas, les mampares per a oficina tornen a tenir un paper molt essencial, ja que, amb la seva instal·lació, s’aconsegueix que la llum traspassi per totes les instal·lacions.

 

Tot això afavoreix a obtenir més rendiment i millorar la concentració.

 

Instal·lar mampares de vidre és la millor opció

 

Instal·lant mampares per a oficina per a dividir zones de treball, farà que la seva empresa pugui beneficiar-se de multitud d’avantatges.

 

Contacti amb 9 ESTIL i ens assegurarem que obtingui un ambient millorat quant a la distribució del seu espai, un disseny avantguardista, una imatge d’empresa més potent, màxima lluminositat i aprofitament de totes les zones, tenint ambients més privats. Guanyarà, a més, major eficiència acústica i tèrmica, important en l’actualitat.

 

Els nostres tècnics especialistes li oferiran el millor assessorament sobre les diferents opcions i acabats, perquè el resultat sigui tot un èxit.

 

A 9 ESTIL trobarà mampares divisòries de qualitat i molta varietat, amb un servei ràpid i professional. Comptem amb gran experiència en instal·lació de sistemes divisors de vidre per a empreses.

 

Estem a la seva disposició pel que necessiti.