Terres Tècnics

Els terres tècnics són uns elements indispensables en moltes oficines, ja que permeten fer diferents instal·lacions (cables, canonades, climatitzacions, etc.) per sota del paviment sense complicacions.

 

Actualment, treballem pels terres tècnics on disposen d’una gran varietat de productes. Tots els terres tècnics passen per un control de qualitat i compleixen tota la normativa europea vigent.

terres tecnics oficina i despatxos
terres tecnics nouestil per oficina o despatxos
terres tecnics oficina i despatx
terres tecnics o elevats nouestil per oficines i despatxos

Terres tècnics registrables

El terra tècnic registrable o TTR és un sistema modular que es compon per una base i un recobriment format per un tauler de partícules de fusta, protegit a la cara inferior i superior per diferents materials elegits pels nostres clients.


La cara superior dels terres tècnics (part visible dels TTR) poden ser de diversos materials com fustes naturals, granits, PVC, etc., seleccionat segons el vostre gust.


Finalment, l’estructura o suports dels terres tècnics és la part on descansa la rajola a una alçada que s’ajusti a les necessitats dels clients.

Vol saber més?
ContactI amb nosaltres

terres tecnics per despatxos i oficines amb mampares

Avantatges dels terres tècnics

Els terres tècnics són una classe de paviment que es pot col·locar en qualsevol entorn (oficines, despatxos, recepcions, etc.), es compon de plaques quadrades col·locades sobre una estructura d’acer que defineix l’espai davall del paviment.

 

Alguns dels avantatges dels terres tècnics és que són lleugers, resistents, poden suportar grans càrregues de pes, fàcils d’instal·lar…, això sense perdre cap possibilitat de personalització, ja que existeixen diversos models amb diferents acabats.

MoDELS de Terres tècnics

El nostre proveïdor ofereix una àmplia gamma de models de terres tècnics dissenyats per espais com oficines, despatxos, àrees d’informàtica, etc.

 

Disposem de diferents models, plaques lleugeres “nues” per autoportants, plaques per revestiments ceràmics i conductius, llosetes revestides i per últim, les llosetes “extrafloor 46” (el producte més venut).

models terres tecnics oficina

NeteJa i MANTENIMENT DELS terres tècnics

La neteja i manteniment dels terres tècnics són similars a la de qualsevol paviment però, amb algunes precaucions.


Per netejar el terra tèxtil és recomanable una escombra o un aspirador, sempre evitant l’aigua en excés. Si fos necessari podeu utilitzar un drap escorregut i detergent.


Pel manteniment és recomanable no envernissar, polir, fer servir productes químics, etc., ja que perjudica les propietats dels terres tècnics. El millor que es pot fer és col·locar feltres a les potes, taules…, i emprar catifes en l’entrada o sortida principal per protegir-los de la sorra.

Les nostres novetats en el sector de les

Mampares d'oficina