nouestil terres textils en oficina amb mampares divisories

Terres Tèxtils

Actualment, en Nou Estil treballem amb Interface i 2TEC2 pels terres tèxtils per oficina, ja que, tant ells com nosaltres pensem que els terres són una part molt important en qualsevol lloc de treball, perquè aporten un gran valor a tots els materials que posteriorment anem posant al damunt.

 

Interface i 2TEC2 tenen una passió indiscutible pels terres innovadors on resultin en dissenys i materials excel·lents. També tenen un compromís per oferir un producte durador i d’alta qualitat on al mateix temps es respecti el medi ambient.

Terres tèxtils modulars

Els terres tèxtils o moquetes modulars són un tipus de paviment que s’utilitza com a alternativa a les moquetes en rotllo habituals. Ofereixen tota la calidesa i confort de pisada de les moquetes tradicionals, però estan disponibles en pràctiques formes modulars. Les formes modulars disposen de diferents mides, patrons i materials, però totes són quadrades perquè es puguin combinar entre diferents col·leccions.

 

També, els terres tèxtils modulars tenen diversos avantatges si els comparem amb els de rotllo, com per exemple: que són neutres en carboni, d’alta qualitat i rendiment, versàtils (cada lloseta es pot substituir fàcilment), milloren la qualitat de l’aire i del so en espais d’interiors.

terres textils nouestil en oficina
terres textils oficina interface
terres textils o moquetes interface en oficina amb despatxos

CONTACTI amb nosaltres
PER MÉS INFORMACIÓ

terres textil o moquetes interface i nouestil per despatx

Terres tèxtils per oficines

Els nostres terres tèxtils per oficines són produïts per experts artesans, dissenyadors i enginyers on oferim una col·lecció molt bona de terres tèxtils o moquetes d’alta qualitat i tecnologia.

 

Tots els terres tèxtils que oferim són a prova de cadires amb roda, resistents als raigs UV, sostenibles, ignífugues i duradors.

Terres tèxtils absorbents de soroll

La tecnologia ACB ofereix una funcionalitat superior sense sacrificar l’estil. Els nostres terres tèxtils estan fets d’un 70% de PET reciclat que utilitza una tècnica sofisticada amb diferents capes (feltre, vinil teixit i fibra de vidre) perquè es pugui absorbir el soroll i per tindre una comoditat superior.

 

Per això, gràcies a la tecnologia que disposen els terres tèxtils tenen una reducció de soroll d’impacte de 19 dB, una absorció del soroll de 0,15 a.w i fins a un 70% de reducció de soroll al caminar que fa que ni els passos més forts s’escoltin permetent que tothom es pugui concentrar.

terres textils nouestil primer pla

Manteniment dels terres tèxtils

En Nou Estil sabem que el manteniment dels terres tèxtils és el que més preocupa als nostres clients, ja que majoritàriament la neteja és complicada i queden taques impossibles d’eliminar. Per aquest motiu, els terres tèxtils o paviments de Interface i 2tec2 són altament resistents a la brutícia, permetent que la neteja sigui fàcil encara que la taca no ho sigui.

Per netejar els terres tèxtils únicament es necessitarà subministraments bàsics de neteja (aspirador de rodets o raspall de neteja) res de productes químics per terres tèxtils o moquetes.

Les nostres novetats en el sector de les

Mampares d'oficina